Aan de rand van het Meer van Ohrid ligt het modernste hotel van de stad, het Unique Resort & Spa. Vanuit dit geweldige resort kun Ohrid en grote delen van het prachtige Noord-Macedonië gaan ontdekken. Maar het is ook plaats waar je helemaal tot rust komt aan de rand van het zwembad of in de ruime spa.

Wij houden van Ohrid

Het Unique Resort & Spa ligt aan de rand van Ohrid. Ondanks dat de Middellandse Zee hier ver vandaan is, hangt hier die typische Mediterrane sfeer. Slenter langs de oever van het meer, geniet op een van de tientallen terrasjes van een drankje of ga hier heerlijk uit eten.

Ohrid wordt ook wel de stad van de 365 kerken genoemd. Helaas, door de eeuwen heen zijn er een aantal verdwenen. Maar nog altijd vind je in de stad talloze grote en kleinere kerken. De geschiedenis van de stad gaat vele eeuwen terug en die historie is overal te proeven.

Hou je van de natuur? Vanuit het Unique Resort & Spa rij je zo bergen van Noord-Macedonië in. Bezoek de nationale parken Mavrovo, Pellister en Galicica. Maak lange wandelingen door het onherbergzame land, zwem in de bergmeertjes of laat je betoveren door de groene bossen.

Waarom het Unique Resort & Spa Ohrid?

Omdat het Unique Resort & Spa een van de meest luxueuze hotels in Ohrid is. Het meer dan 100 kamers tellende resort is sinds 2018 in gebruik. Je kunt je hier echt in de watten laten leggen. Zo heeft het resort de grootste spa van de stad.

Ontspan in de sauna, zoek de warmte op van het stoombad of laat je heerlijk masseren, al dan niet na het sporten in de eigen fitnessruimte. Met een oppervlakte van 50 vierkante meter zijn de kamers zeer ruim.

Vanuit het Unique Resort & Spa ben je binnen 100 meter wandelen op de boulevard en in 10 minuten in het historische centrum van Ohrid.

Boek nu voordelig jouw vakantie

Wil je in stijl genieten van al het moois dat Ohrid en Noord-Macedonië te bieden hebben? Boek een vakantie in het Unique Resort & Spa. Ontdek nu waar je het voordeligste een complete reis naar dit vakantieparadijs kunt boeken. Binnen 3 uur vliegen ben je op de plek van bestemming.