Wil je op vakantie naar Oost-Europa? Zoek je een compleet georganiseerde vlieg-, bus- of autovakantie naar de zon of naar de mooie natuur? Wij hebben de mooiste vakanties aan zee, aan een meer, midden in de bergen of naar een stad voor jou geselecteerd.

Wordt het een georganiseerde reis naar Kroatië? Kies je voor een reis naar Noord-Macedonië? Ga je deze zomer naar Bulgarije? Of vertrek je voor acht dagen of langer op een cruise naar de Baltische Staten?

Zwarte Zee Bulgarije

Ontdek de mooiste vakanties in Oost-Europa

Oost-Europa heeft veel te bieden. Of je nou van zon, zee en strand houdt, of dat je liever de natuur of cultuur op zoekt. Maar wij begrijpen ook dat je tijdens een vakantie wilt ontspannen, of dat je eigenlijk het liefst een goed georganiseerde reis maakt.

Daarom hebben wij de mooiste georganiseerde vakanties in Oost-Europa voor jou uitgekozen. Vakantietrips waar wij zelf ook helemaal achter staan, die wij zelf ook zouden boeken. Van leuke budgetvakanties tot luxe vijfsterren reizen.

Plaoshnik

Boek jouw vakantie voor de laagste prijs

Wij organiseren de reizen niet zelf, dat laten we liever over aan de specialisten zoals Tui, De Vakantiediscounter, Corendon, Prijsvrij of Djoser. Op Oost-Europa Vakanties zetten we de aanbieders van deze mooie reizen, hotels en resorts netjes voor jou op een rij. Zodat jij de mooiste vakantieplekken kunt selecteren en de prijzen van de aanbieders kunt vergelijken.

Fijne vakantie!